MÅNDAG
Kyckling ala king (krämig kycklinggryta) med ris
Färsk fjällbrosme med grönärts beurre blanc och potatis
Fritto misto di mare, friterad scampi/calamares med sweet chili och aioli
Wokad biff black bean garlic och jasminris
Mapo doufu, tofu med sichuanpeppar

TISDAG
Stekt fläsk med löksås/raggmunk och rårörda lingon
Sesambakad lax med teriyakisås och ingefärsstekta grönsaker
Friterade kyckling goujons med dip
Wokad kyckling annanassås och jasminris
Burek, spenat och ostfyllning

ONSDAG
Cajunkryddad kycklingklubbfilé med spetskål/rödkåls slaw och stekpotatis
Halstrad tonfisk med nudelsallad och chilimajonnäs
Fläskkarré med äppelcidersås och rostade rotfrukter
Wokad fläsk pat krapaow med jasminris
Vegetarisk stirfry med grönsaker och sojaprotein

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och vispad grädde
Kalvfärsbiff med svampsås, lingon och stekpotatis.
Panerad fisk med curryremoulad och färskpotatis
Wokad kyckling panaeng med jasminris
Vegokorv stroganoff med ris

FREDAG
Helstekt ryggbiff med rödvinssås, bearnaise och stekpotatis
Iberico ribs med rub och bbq-sås
Fisk och skaldjursgryta med aioli, krutonger och potatis
Wokade äggnudlar med scampi och grönsaker
Sötpotatisfalafel med tzatziki

Fredagsdessert