MÅNDAG
Helstekt fläskfilé med rosépepparsås och potatisgratäng
Färsk sej med vitvinssås, räkor, fänkål och potatis
Pastagratäng med salsicciafärs(fläsk), tomat, basilika och grädde
Pankopanerad scampi med sweet chili
Wokad kyckling med annanascurry och jasminris
Vegansk Thaigryta med oumph, grönsaker och röd curry

TISDAG
Stekt fläsk med löksås/raggmunk och rårörda lingon
Ugnsbakad lax med sauce vertes och potatis
Kyckling drum sticks med coleslaw och stektpotatis
Wokad Entrecote black bean garlic med jasminris
Vegetarisk: stir fry med grönsaker och tofu

ONSDAG
Kycklingklubbfilé med krämig paprikasås och stektpotatis
Chili och ingefärsmarinerad fläsksida med fried rice och rabarber chutney
Färsk kolja med äppelcidersås och kokt potatis
Wokad fläsk Pat Krapaow och jasminris
Vegetarisk: rostad gulbeta med chevre, honung och pumpa frön

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
Pannbiff med löksky, saltgurka och stektpotatis
Panerad fisk med västkuströra och kokt potatis
Wokad kyckling med oyster sauce/cashew och jasminris
Vegetarisk: Stekt potatisgnocchi med svamp, spenat och örtsås

FREDAG
Fläsknoisette med rödvinssky, bearnaise och stektpotatis
Halstrad tonfisk med salsa verde
Friterad calamares och chicken hot wings med dip
Thai Noodles Pad Kee Mao med scampi
Vegetarisk: Spicy vegan noodles och vårrullar

FREDAGS DESSERT