MÅNDAG
Biffgryta med grönpeppar, dijon och stekt potatis
Panerad spättafilé med curryremoulad och kokt potatis
Wokad fläsk röd curry med jasminris
Pasta med salsiccia, grädde och chili
Bön och grönsaksgryta med koriander, chili och jasminris
TISDAG
Raggmunk/löksås med stekt fläsk och lingon
Grillad laxfilé med tartarsås, ärtor och kokt potatis
Wokad kyckling pat prik thai damm med jasminris
Pasta med kyckling, spenat och riven paremsan
Broccolibiffar med ajvardressing
ONSDAG
Grillat kycklinglår med färskost, örter, haricotes vertes och stekt potatis
Ugnsbakad torskfilé med hummersås, sockerärtor och potatispuré
Wokad biff balck bean sås med jasminris
Pasta carbonara med riven paremsan
Rödbetsplättar med fetaost och spenat
TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
Cheddarostfyllda kalvfärsbiffar med rödvinssås, chilidressing och stekt potatis
Wokad fläsk cashew med jasminris
Panerad pangasius med räkröra och kokt potatis
Bönbiffar med salsa och bulgur
FREDAG
Fisk och skaldjursgryta med aioli och krutonger
Helstekt fläskkotlett med bearnaise, rödvinssås och stekt potatis
Pad thai med scampi
Friterad kycklinglår med mangochutneydressing
Vegetarisk lasagne
FREDAGSKAKA