MÅNDAG
Kycklinggryta “Chicken ala king” med paprika, svamp och ris
Färsk sej med spenatvelouté, räkor och potatis
Pasta carbonara med riven grana padano
Friterad scampi med skal, panaeng, limeblad och jasminris
Vegansk gryta med böner och tofu

TISDAG
Stekt fläsk med löksås/raggmunk och rårörda lingon
Ugnsbakad Laxsida med kall örtagårdssås och potatis
Viltskavsgryta med lingon och potatispuré
Wokad kyckling pat prik thai dam och jasminris
Vegetarisk nudel stir fry med sojaprotein och grönsaker

ONSDAG
Kycklingklubbfilé med tzatziki och stektpotatis
Färsk fjällbrosme med hummersås och potatis
Iberico ribs med bbq-sås och coleslaw
Wokad entrecote yakiniku och jasminris
Bulgurpanna med halloumi och grönsaker (vegetarisk)

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och vispad grädde
Biff Lindström med rödvinsky, kryddsmör och stekpotatis
Panerad fisk med skagensås och potatis
Wokad fläsk med green curry och jasminris
Rostad gulbeta med chevre, honung och pumpafrön (vegetarisk)

FREDAG
Schweizerschnitzel (ost&skinkfylld) med rödvinssky, bearnaise och stekpotatis
Kyckling drum sticks och corn on the cob
Fritto misto di mare, calamares med aioli och panerad scampi med sweet chili
Spicy noodles pat ki mao med crispy pork och sweet thai basil
Veganska southern fried nuggets med dip
FREDAGS DESSERT