MÅNDAG
Biffstroganoff med ris, smetana och inlagd gurka
Panerad skäddafilé med remouladsås, kokt potatis och ärtor
Wokad fläskytterfilé med jordnötter och jasminris
Grillad lammkorv med rostade rotfrukter och fetaostdressing
Rödbetsplättar med fetaostdressing
TISDAG
Grillad laxfilé med romhollandaise, sockerärtor och kokt potatis
Raggmunk/löksås med stekt fläsk och rårörda lingon
Wokad biff med black bean sauce och jasminris
Kycklinggryta med curry och jasminris
Bönbiffar med keso
ONSDAG
Helstekt fläskfilé med kryddsmör, rödvinssås och klyftpotatis
Stekta strömmingsflundror med skirat smör, lingon och potatispuré
Wokad lax yakiniki med jasminris
Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Linsgryta med grönsaker, örter och vitlök
TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och vispad grädde
Kalvfärsbiffar med chilidressing, rödvinssås och stekt potatis
Wokad kyckling med ananas och jasminris
Stekt panerad pangasiusfilé med sauce tartar och kokt potatis
Vegetarisk pasta med soltorkade tomater, vitlök och örter
FREDAG
Helstekt flankstek med potatisgratäng, rödvinssås och haricotes vertes
>Skärgårdsgryta med räkor och ris
Pad thai med kyckling och grönsaker
BBQ ribs med coleslaw och klyftpotatis
Vegetariska vårrullar med sweet chili
FREDAGSKAKA