MÅNDAG
Korv stroganoff med saltgurka och ris
Färsk sej med mussel beurre blanc och färskpotatis
Pasta med krämig örtsås,kyckling, paprika,zucchini och grana padano
Friterad scampi med skal, röd curry och jasminris
Vegansk: Indisk linsgryta med spenat

TISDAG
Stekt fläsk med löksås/raggmunk och rårörda lingon
Färsk lax med cajunkrydda, yoghurtremoulad och färskpotatis
Spicy chicken drum sticks med mjölk och smörkokta majskolvar
Wokad entrecote med teriyakisås och jasminris
Vegetarisk ratatouille och halloumigryta

ONSDAG
Kycklingklubbfilé med bbq-sky, coleslaw och stektpotatis
Gratinerad falukorv med potatispuré
Färsk fjällbrosme med skaldjurssås, räkor och färskpotatis
Wokad kyckling Pat Preowan och jasminris
Vegansk Seitan stir fry med grönsaker

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
Kalvfärsbiff med svampsås, lingon och stektpotatis
Panerad fisk med västkuströra och färskpotatis
Wokad fläsk Pat Krapow med jasminris
Vegansk: Pakora, friterade grönsakskyten med raijta

FREDAG
Fläsknoisette med rödvinssky, bearnaise och stektpotatis
Halstrad tonfisk med salsa verde och färskpotatis
Kyckling hotwings med chiliyoghurt
Ost och jalapeno korv med lökringar
Wokade nudlar med scampi och grönsaker
Vegetarisk: Fried rice med Quorn och friterade vårrullar

FREDAGSDESSERT