MÅNDAG
Sprödbakad Hokifilé med örtagårdsås, citron och potatis
Köttbullar med gräddsås och lingon
Pasta med salami, bacon, chorizo och lök
Wokat fläsk Pat King
Vegetarisk wok med sesamtofu och teriyakisås
TISDAG
Pangasius med vitt vin, dragon, vitlök och grädde
Raggmunk med stekfläsk och rårörda lingon
Marinerad clubfilé av kyckling med soltork.tomatbearnaise
Wokad biff Tikka Masala
Vegetariska morotsbiffar med bulgur och lökcréme
ONSDAG
Torskrygg med skirat smör, pepparrot och babyspenat
Stuvade makaroner och stekt falukorv
Kebab med röd & vit sås
Wokad kyckling med sötsur sås
Vegetariska majsplättar med bönsalsa
TORSDAG
Pankopanerad uerfilè med remouladsås
Pljeskavica med lökhack, ajvar och gräddfil samt råstekt potatis
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Vegetarisk ärtsoppa
Wokat fläsk Geng Masaman
Vegetarisk pasta pesto med champinjoner och salladslök
FREDAG
Munkkällarens fiskgryta med aioli och krutonger
Rostbiff med grilltomat, kryddsmör, rödvinsås och bearnaise
Bbqbakad kycklinglårfilé
Wokad kyckling med grön curry
Veg. Macaroni & cheese
Fredagspaj med vaniljsås