MÅNDAG
Biffstroganoff med smetana, saltgurka och stekt potatis
Ugnsbakad färsk laxfilé med vitvinssås, spenat och kokt potatis
Wokad biff blck bean med jasminris
Lasagne med riven parmesan
Bön och linsgryta med tofu
TISDAG
Raggmunk/löksås med fläsk och rårörda lingon
Färsk torskfilé med skånskdsenapssås, haricotes vertes och kokt potatis
Wokad kyckling green curry med jasminris
Mozzarella fylld köttfärslimpa med gräddsås och lingon
Grönsaksbiffar med tzaziki
ONSDAG
Helstekt fläskkotlett med champinjonsås och stekt potatis
Örtöverbakad färsk sejfilé med kokt potatis och picklade grönsaker
Wokad fläsk med pumpasås och jasminris
Färskost fylld canelonis med Karl-Johansvampsås och riven parmesan
TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk, pannkaka med sylt och grädde
Cevapcici med ajvar, lök, gräddfil och stekt potatis
Wokad biff paneang med jasminris
Panerad kummel med skagenröra och kokt potatis
Majsbiffar med örtdressing
FREDAG
Helstekt fläskkarré med potatisgratäng och rödvinssås
Havets wallenbergare med romdressing, sockerärtor och kokt potatis
Wokade äggnudlar med scampi och grönsaker
Rödbetsplättar med chevre, ruccola och solrosfrön
FREDAGSKAKA