MÅNDAG
Korvstroganoff med smetana, saltgurka och ris
Färsk sej med rödbetor, kapris, pepparrot, brynt smör och potatis
Pasta bolognese med grana padano
Seafoodsallad scampi, bläckfisk, grönsaker och glasnudlar
Rostade rödbetor med chevre, honung och valnötter

TISDAG
Stekt fläsk med löksås/raggmunk och rårörda lingon
Ugnsbakad laxfilé med ramslöksmajonäs och kokt potatis
Country fried chicken wings med dip
Wokad entrecote yakiniku och jasminris
Vegetariskt: Dhalcurry med kokos, linser och grönsaker

ONSDAG
Chili och ingefärsmarinerad majskycklingklubbfilé med sojamajonäs och stekt potatis
Färsk fisk med ägg och persiljesås och kokt potatis
Lammkorv med myntayoghurt
Wokad fläsk pad ka paow med grönsaker och jasminris
Vegetariskt pakoraknyten med myntayoghurt

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och vispad grädde
Pannbiff med löksky, saltgurka och stekt potatis
Panerad skädda med skagensås, gröna ärtor och kokt potatis
Wokad kyckling med pumpasås och jasminris
Vegetarisk potatis och purjolökssoppa

FREDAG
Fläsknoisette med rödvinssås, bearnaise och rostad potatis
Färsk fisk med hummersås och kokt potatis
Wokad scampi med risnudlar och grönsaker
Vegetarisk fried rice med grönsaker och sojaprotein

FREDAGSDESSERT!!