MÅNDAG
Korvstroganoff med saltgurka, smetana och ris
Färsk fjällbrosme med mussel beurre blanc, fänkålskrudité och färskpotatis
Friterad kycklinginnerfilé med srirachamajonnäs
Wokad biff sichuan och jasminris
Vegetarisk bönchili med smetana och nachos

TISDAG
Stekt fläsk med löksås/raggmunk och rårörda lingon
Färsk sej med skaldjurssås och färskpotatis
Chicken drumsticks med corn on the cob
Wokad fläsk med hoisinsås och jasminris
Friterade vårrullar med sweet chili

ONSDAG
Kycklingklubbfilé med fetaostcreme och stekt potatis
Tonfisk steak med glasnudelsallad och wasabimajonnäs
Kebabgryta med ris och vitlökssås
Wokad biff masaman och jasminris
Falafel med ris och sås

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och vispad grädde
Kalvfärsbiffar med gräddsås lingon och stekpotatis
Panerad kolja med skagensås och färskpotatis
Wokad kyckling pat kra paow och jasminris
Bulgurpanna med halloumi och grönsaker
FREDAG
Fläsksnoisette med rödvinssås, bearnaise och stekt potatis
Fisk och skaldjursgryta med aioli och krutonger
Wokade nudlar med scampi och grönsaker
Vegetarisk fried rice med grönsaker och sojaprotein

FREDAGS DESSERT
GLASSBUFFÉ MED SÅSER OCH TOPPINGS