MÅNDAG
Rödvinsbräserad högrev med svamp, bacon och västerbottens-potatispuré
Färsk sej med vitvinssås, fänkål och potatis
Isterband med senapsstuvad potatis och rödbetor
Thai scampi med skal och panaeng curry och jasminris
Vegetarisk pastagratäng funghi, med svamp, sojaprotein och grana padano

TISDAG
Stekt fläsk med löksås/raggmunk och rårörda lingon
Fänkålsbakad lax med citron/dillmajonnäs och potatis
Kyckling Parmagiana, med tomatsås, mozzarella och pasta pesto
Wokad entrecote lomo saltado och jasminris
Vegansk chili på sojafärs,tofu och bönor

ONSDAG
Kycklingklubbfilé med en krämig örtvelouté och stektpotatis
Färsk fjällbrosme (torskens kusin) med ägg/persiljesås och potatis
Gulasch på högrev med smetana och saltgurka
Wokad fläsk cashew och jasminris
Vegansk stirfry med grönsaker och tofu

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och vispad grädde
Pannbiff med löksky, saltgurka och stekpotatis.
Panerad fisk med skagensås och färskpotatis
Wokad kyckling tom ka gai med jasminris
Veganska cevapcici på sojaprotein med ajvar och cous cous

FREDAG
Fläsknoisetter med rödvinssås, bearnaise och stekpotatis
Friterad kyckling med dip
Chorizo med lökringar
Färsk fisk med skaldjurssås och potatis
Phad thai styl noodles med scampi och grönsaker
Stir fried noodles med sojaprotein och grönsaker

Fredagsdessert