MÅNDAG
Viltskav med potatispuré och rårörda lingon
Färsk koljafilé med räkor
Falukorv med stuvade makaroner
Wokad lax Tom Kha
Vegetarisk: Pasta med tomatsås, mozzarella och oliver

TISDAG

Raggmunk, stekt fläsk och löksås
Ugnsbakad laxfilé med sauce vertes
Rimmad oxbringa med rotmos
Wokad entrecôte yakiniku
Vegetarisk: Wokade grönsaker med tofu

ONSDAG

Kycklingpiccata med tomatsås
Färsk fjällbrosme med champinjonsås
Chorizo med gurkmajonnäs
Wokad fläsk ananas
Vegetarisk: Sötpotatis med kikärtor och fetaost

TORSDAG

Ärtsoppa och pannkakor med sylt och grädde
Kalvfärsbiffar med cambozoladressing
Panerad fiskfilé med Skagensås
Wokad kyckling massman
Vegetarisk Lasagne

FREDAG

Ost- och skinkfylld schnitzel med bearnaisesås
Helstekt rostbiff med potatisgratäng
Stekt strömming med mos och skirat smör
Kycklingfajitas med pommes
Wokad biff sambal
Vegetarisk: Halloumi Stroganoff
Fredagskaka