fbpx

OM WKB

BUFFÉKONCEPTET - SEDAN 1989
 

WKB Gärdet

WKB Gärdet är under dagtid en lunchrestaurang. Gärdets matsal, är den ordinarie stora och ljusa lunchmatsalen, en perfekt festlokal lämpad för ett lite större sällskap såsom bröllop, kickoffer m.m.

WKB Marieberg

WKB Marieberg ligger på bottenvåningen i SWECO-skrapan. Restaurangen serverar en trevlig lunchbuffé och har ca 350 antal sittplatser. Matsalen kan hyras med ett gästantal upp till ca 500 personer.

WKB Västberga

WKB Västberga´s restaurangdel ligger på 2:a våningen på Västberga allé 36A och den stora konferensdelen ligger på bottenplan med direkt entré från gatan. Restaurangen serverar lunchbuffé och har ca 350 antal sittplatser.

Lunchbuffé

På WKB Restauranger serveras lunchbufféer av god, vällagad och varierad husmanskost med inslag från världens alla hörn.

WKB satsar på hälsosam mat och varje dag serveras även en fräsch och variationsrik salladsbuffé.

Festvåning

Alla våra restauranger går att hyra som festvåning. Vi ordnar med mat, dryck, personal och önskad underhållning.

Varje fest är unik och vi vill att just du ska bli nöjd!

Catering

Vi erbjuder ett rikligt utbud av cateringbufféer i olika prisklasser. Maten hanteras varsamt, läggs upp på vackert garnerade fat för att köras vidare ut till kunden.

Du beställer, vi ordnar!

Konferens

WKB Västberga´s konferensanläggning erbjuder rum från 70 personer till mindre rum om 8 personer. Mat och dryck kan beställas i samband med konferensen eller uppe i restaurangen.
WKB, West Kök & Bar, startades 1989 av West Wong. Han är utbildad i asiatisk och europeisk kokkonst och har arbetat på de bästa och mest kända hotellen och restaurangerna i Stockholm.

WKB driver idag flera anläggningar i Stockholmsområdet med konferenslokaler, festvåningar samt restauranger. På WKB restauranger har vi speciellt inriktat oss på lunchbufféer.

Alla restaurangerna serverar god, vällagad och varierad husmanskost med inslag från världens alla hörn. Service och kvalitet är A och O hos oss och maten lagas från grunden med de bästa råvarorna.

WKB satsar på hälsosam mat och varje dag serveras även en fräsch och variationsrik salladsbuffé.

WKB har medverkat i en rad olika events och har en företagsservice som ständigt växer med många välkända företagskunder på meritlistan.

Vi erbjuder ett rikligt utbud av bufféer i olika prisklasser. Maten hanteras varsamt, läggs upp på vackert garnerade fat för att köras vidare ut till kunden. Vi gör även trevliga special-arrangemang av olika slag.