MÅNDAG
Kåldolmar med gräddås, lingon och färskpotatis
Tempurabakad torsk, tartarsås, gröna ärtor och färskpotatis
Pasta med kyckling, zucchini, spenat och örtvelouté
Friterad scampi med skal, panaeng curry och jasminris
Vegansk stirfry med sojaprotein och grönsaker
TISDAG
Stekt fläsk med löksås/raggmunk och rårörda lingon
Färsk lax med dill/rom dressing och färskpotatis
Pasta Bolognese med riven grana padano
Wokad kyckling med “Pad Prik Thai Dam” och jasminris
Vegansk Bolognese på quornfärs, tomat och basilika
ONSDAG
Kycklingklubbfilé med örtsky, tzatziki och stektpotatis
Jerk kryddad (Karibisk) pork belly med cole slaw
Färsk fjällbrosme med hummersås, kräftstjärtar och färskpotatis
Entrecote stir fry “Lomo Saltado”och jasminris
Vegetarisk: Pizza med svamp och vegkebab
TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
Kalvfärsbiff med grönpepparsås och stektpotatis
Panerad fisk med västkuströra och färskpotatis
Wokad fläsk med röd curry och jasminris
Vegetariskt fried rice med tofu och grönsaker
FREDAG
STÄNGT NATIONALDAGEN