MÅNDAG
Kycklinggryta “chicken ala king” med ris
Färsk sej med miso beurre blanc, räkor och färskpotatis
Pasta Bolognese och riven grana padano
Friterad scampi med skal, oyster/tamarindsås och jasminris
Vegansk Texas chili på quornfärs och nachos
TISDAG
Stekt fläsk med löksås/raggmunk och rårörda lingon
Färsk lax med ramslökshollandaise och färskpotatis
Oxbringa med senapssky och rostade rotfrukter
Wokad kyckling tandoori och jasminris
Vegansk: Friterad tempeh med teriyakisås och grönsaker
ONSDAG
Kycklingklubbfilé med rostad paprika/tomatcreme, örtsky och stektpotatis
Spicy pork belly med äppel slaw, och picklad chiligurka
Färsk havskatt med äppelcidersås, fänkål och färskpotatis
Wokad entrecote Masaman och jasminris
Vegetarisk bulgurpanna med halloumi och grönsaker
TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
Kalvfärsbiff med gräddsås, lingon och stektpotatis
Panerad fisk med curryremoulad och färskpotatis
Wokad fläsk med hoisin och jasminris
Vegetarisk stir fry med sojaprotein och grönsaker
FREDAG
Fläsk Schnitzel med rödvinssky, bearnaise och stektpotatis
Halstrad tonfisk med tartarsås, gröna ärtor och färskpotatis
Friterad country style chicken med dip
Kebab med pommes och tillbehör
Wokade nudlar med scampi och grönsaker
Vegansk kebab med tillbehör
Fredags Dessert