fbpx

MÅNDAG
Korv stroganoff med saltgurka och ris
Färsk sej med vitvinssås, fänkål och potatis
Pasta Bolognese med riven grana padano
Friterad scampi med skal, oyster/tamarindsås och jasminris
Vegetarisk Pasta Bolognese på sojafärs, tomat och basilika

TISDAG
Stekt fläsk med löksås/raggmunk och rårörda lingon
Sesambakad lax med teriyakisås och potatis
Viltskavsgryta med svartvinbärsgelé och potatispuré
Wokad Kyckling Pat Preowan med jasminris
Vegansk stirfry med oumph och grönsaker

ONSDAG
Kycklingklubbfilé med rödvinssky, chilimajonnäs och stektpotatis
Gratinerad falukorv med potatispuré
Färsk fjällbrosme saffransås, räkor och kokt potatis
Entrecote stir fry “Lomo Saltado” med jasminris
Vegan Dhal curry med linser, spenat och blomkål

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och grädde
Kalvfärsbiff med krämig dragonsås och stektpotatis
Panerad fisk med curryremoulad och kokt potatis
Wokad fläsk green curry med jasminris
Vegetarisk: Broccoli och blomkålsgratäng med västerbottensost

FREDAG
Fredag
Flankstek eller fläsknoisette med rödvinssky, bearnaise och stektpotatis
Färsk lubb med hummersås, kräftstjärtar och kokt potatis
Panko panerad scampi med sweet chilisås
Korvbonanza blandade korvar: (lammkorv,ost/jalapenokorv)
Friterad kycklinginnerfilé med dip
Phad Thai med scampi
Vegetariska “southern style nuggets” med fried rice

FREDAGS DESSERT