MÅNDAG
Högrevsgryta med champinjoner, rödvin och potatispuré
Färsk sej med hummersås, fänkål och potatis
Pasta carbonara och riven grana padano
Kyckling nuggets med dip
Thai style scampi, friterad scampi med skal
Vegan Stir fry med sojaprotein och grönsaker

TISDAG
Stekt fläsk med löksås/raggmunk och rårörda lingon
Färsk laxsida med äppelcidersås och potatis
Fajita style kyckling med salsa och avocadocreme
Wokad kyckling szechuan och jasminris
Vegansk pasta bolognese på sojafärs, tomat och basilika

ONSDAG
Kycklingklubbfilé med dragonsås och stektpotatis
Färsk fisk med vitvinssås, ägg, räkor och potatis
Gratinerad falukorv med potatispuré
Wokad Entrecote lomo saltado och jasminris
Dhal curry, linsgryta med belugalinser, blomkål och kokosgrädde (vegan)

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och vispad grädde
Kalvfärsbiff med pepparsås, lingon och stekpotatis
Panerad fisk med remouladsås och potatis
Wokad fläsk pat king med jasminris
Potatisgnocchi med svamp,savoykål och krämig tryffelsås (vegetarisk)

FREDAG
Fläsknoisette med rödvinssås, bearnaise och stekpotatis
Chicken drum sticks & corn on the cob
Halstrad tonfisk med cous cous och tzatziki
Phad thai style noodles med scampi
Vegetarian fried rice med vårrullar

Fredagsdessert