MÅNDAG
Burgundisk högrevsgryta med rödvin, champinjoner och kokt potatis
Färsk sej med vitvinssås, fänkålskrudité och potatispuré
Stekt falukorv med stuvade makaroner
Wokad entrecote med cashewnötter och jasminris
Rostade rödbetor med chevre och honung

TISDAG
Stekt fläsk med löksås/raggmunk och rårörda lingon
Ugnsbakad laxfilé med hummersås och kokt potatis
Fritto misto di mare, friterad scampi och calamares med dip
Wokad kyckling med gul curry och jasminris
Svampfylld tortelloni med zucchini, spenat och grana padano

ONSDAG
Första Maj
STÄNGT

TORSDAG
Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt och vispad grädde
Lammfärsbiffar med tzatziki, timjansky och potatisstomp med chevre
Panerad skädda med skagensås och kokt potatis
Wokad fläsk med hoisinsås och jasminris
Vegetarisk blomkålssoppa

FREDAG
Entrecote med rödvinssås, bearnaise och potatisgratäng
Färsk fisk med saffransås och kokt potatis
Spicy asian seafood sallad
Vegetarisk fried rice med ägg och grönsaker

FREDAGSDESSERT!!