MÅNDAG
Ungersk gulasch m gräddfil
Pocherad sejfilé m paprikasås o ruccola
Bräckt kassler m champinjonsås
Wokad kyckling i rödcurry m grönsaker
Veg: Vårrullar
TISDAG
Köttbullar m gräddsås, kokt potatis o lingon
Panerad fisk m remouladsås
Lasagne på nötfärs
Wokad biff m chili, vitlök o svartpeppar
Veg: Lasagne
ONSDAG
Coq au vin
Ugnsbakad lax m fetaostkräm
Korvstroganoff m ris
Kyckling tikka masala
Veg: Grönsaker tikka masala
Efter maten: Morotskaka
TORSDAG
Biff ala Lindström m kryddsmör
Panerad torskfilé m västkuströra
Ärtsoppa m pannkakor, sylt o grädde
Wokat fläsk i jordnötssås
Vegan: Linssoppa
FREDAG
Kalvstek m rosépepparsås
Krämig fiskgryta m aioli
Hamburgare m tillbehör
Wokade risnudlar m kyckling
Veg: Grönsaksburgare
Efter maten: Rabarberpaj m vaniljsås