MÅNDAG
Baskisk köttgryta med soltorkade tomater
Västkustgratäng med potatis
Prinskorv med stuvad spenat alt äggröra
Geang kiew wan gai (Wokad kyckling i grön curry)
Veg: Quorn och bönchiligryta
TISDAG
Helstekt fläskkarré med grönpepparsås
Ångkokt torskfilé med räksås
Lammkorv med stekt lök
Paneng nua (Wokad biff i panengcurry)
Veg: Ostgratinerad tortellini
ONSDAG
Cajunstekt kycklingbröst med basilikacrem
Havets wallenbergare med saffransås
Bratwurst med rödkål
Moo pat king (Wokat fläsk med ingefära och ostronsås)
Veg: Stekt ris med grönsaker och räkchips
Efter maten: Tigerkaka
TORSDAG
Viltfärsbiffar med svampsås och stekt potatis
Panerad fiskkotlett med dill och räkröra
Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Gai pad med mamoang (Wokad kyckling med cashewnötter)
Veg: Linssoppa med pannkakor, sylt och grädde
FREDAG
Lågtempurerad rostbiff med potatisgratäng
Fisk och skaldjursgryta med aioli
Hamburgare med tillbehör
Pad thai goong (Wokade risnudlar med scampi)
Veg: Grönsaksfylld strudel
Efter maten: Äppelpaj med vaniljsås