MÅNDAG
Kalops m rödbetor o kokt potatis
Panerad spättafilé remouladsås
Spaghetti m köttfärssås
Wokad biff m cashwenötter
Veg: Bönbiffar m couscous
TISDAG
Raggmunk m stekt fläsk
Sprödbakad koljafilé m räkröra
Pasta m kyckling, champinjoner o fetaost
Lasagne på nötfärs
Wokad kyckling i grön curry
Veg: Lasagne
ONSDAG
Tikka masala på kycklinglårfilé m raita
Fiskgratäng i hummersås m dill
Pasta m skinka, spenat o tomatsås
Wokat fläsk i sötsursås m ananas
Veg: Bön o chiligryta m ris
Efter maten: Chokladmousse m fruktsallad
TORSDAG
Pannbiff m grönpepparsås o stekt potatis
Panerad torskrygg m dansk remouladsås
Ärtsoppa m pannkakor, sylt o grädde
Wokad kyckling i massamancurry
Veg: Grönsakssoppa
FREDAG
Helstekt angus nötinnanlår m het bearnaisesås
Friterade calamaris m aioli
Kycklingben m mangomajo
Pad thai scampi m grönsaker
Veg: Pad thai tofu
Efter maten: Fransk äppelkaka m vaniljsås