Måndag
Panerad flundra m, tartarsås
Köttfärslimpa m gräddsås och lingon
Wokat fläsk geang massaman
Choritzo m, gurkmajo och rostad lök
Kikärtsgryta m, koriander
TISDAG
Ångad färsk sejfilé m, gräslöksås
Raggmunk m, stekt fläsk
Wokad kyckling m, cashewnötter
Prinskorv m, stuvad spenat
Bulgurpytt m, rotsaker och salladslök
ONSDAG

STÄNGT


TORSDAG
Panerad pangasius m, remouladsås
Grekiska färsbiffar m, tzatziki
Ärtsoppa m, fläsk. Pannkaka m, sylt och grädde
Wokad entrecote geang keowan
Morotssoppa m, ingefära
FREDAG
Grodans fiskgryta m, aioli
Fläskkarré m, bearnaisesås
Wokad tandoorikyckling m, sötchilisås
Kebab m, stark tomatsås och vitlökssås
Falafel m, vitlökssås
Äppelpaj m, vaniljsås